Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ δια στόματος, Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και τα μέτρα της τρόικας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτακόπουλος έκανε λόγο για κυβέρνηση εκδούλευσης και συμβιβασμού στις προσταγές της τρόικα που συνθλίβουν τους Έλληνες πολίτες.


Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας αναφέρεται:

«Η εικόνα των Μέρκελ – Σαρκοζί που συζητούνε για το μέλλον της χώρας μας αλλά και για τον τρόπο που θα μας οδηγήσουν στη χρεωκοπία, διασφαλίζοντας τα δικά τους συμφέροντα, είναι μια εικόνα προσβλητική για τον κάθε Έλληνα και κυρίως για τους Έλληνες πολιτικούς.

Έχοντας απέναντί τους μια εντελώς συμβιβασμένη και ανήμπορη Κυβέρνηση, ακόμα και για να διεκδικήσει τα στοιχειώδη, οδηγούν έναν λαό στην πλήρη εξαθλίωση και μια χώρα σε κατεδάφιση. Την ίδια στιγμή που οι «εντεταλμένοι» τους, πιέζουν και απειλούν ακόμη και για μισθούς Βουλγαρίας στη χώρα, οι «μεγάλοι» ηγέτες διαμορφώνουν το μέλλον μας!

Το τραγικότερο όλων είναι η εκκωφαντική απουσία των Κυβερνόντων. Πολιτικοί που έμαθαν να λένε μόνο ΝΑΙ, να σκύβουν ολοένα και περισσότερο στους σύγχρονους κατακτητές μας, να υπογράφουν και να συμφωνούν, αγνοώντας παντελώς τον ίδιο το λαό, που υποτίθεται ότι υπηρετούν.   

Κάθε δόση και ένας εκβιασμός, κάθε εκβιασμός και μια «σωτηρία». Οι λέξεις μιλάνε από μόνες τους: «σωτηρία ή χρεωκοπία», «Αργεντινή», «πόλεμος». Όλες στην υπηρεσία της τρομοκρατίας ενός λαού που τον συνθλίβετε καθημερινά.

Από την αποφράδα ημέρα των ανακοινώσεων του κ. Πρωθυπουργού από το Καστελλόριζο κάθε λίγο και λιγάκι μας λένε πληρώστε να σωθούμε και πάλι από την αρχή.

Μετά από ενάμισι χρόνο από την προσφυγή στο Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, η χώρα βρίσκεται πλέον στα πρόθυρα χρεωκοπίας. Οι διλληματικοί εκβιασμοί και η ψήφιση των μνημονίων δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Η εφαρμοζόμενη πολιτική έχει πλέον υπερβεί τα όρια ανοχής και αντοχής του ελληνικού λαού. Οι κυβερνητικές αστοχίες, παλινωδίες, ερασιτεχνισμοί και ανεύθυνοι κουτσαβακισμοί έχουν οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδο λες και προετοίμαζαν επιμελημένα τη νέα μορφή κατοχής που απαιτεί η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ και ο κ. Σόϊμπλε.

Με βάση τον πατριωτισμό που επικαλούνται ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Βενιζέλος, οι Γερμανοί μετά τις τηλεπικοινωνίες ετοιμάζονται να κατακτήσουν όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές που αφορούν τον ορυκτό μας πλούτο και τη παραγωγή ενέργειας. Το Δ' Ράιχ δεν επιβάλλεται με τα όπλα αλλά με την οικονομική κατοχή όλων των πλουτοπαραγωγικών μας δυνάμεων».
TAGS