«Διορθωτική δήλωση» Θεόδωρου Πάγκαλου δύο χρόνια μετά την περιβόητη φράση «Λεφτά υπάρχουν», του Γιώργου Παπανδρέου, σε σημερινή συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο του ΑΝΤ1. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρήκε την απάντηση στον άλυτο γρίφο δίνοντας την ασαφή και κενού περιεχομένου απάντηση «Λεφτά υπάρχουν σε κάποιους» επισημαίνοντας μάλιστα ότι συμφωνεί με την πολιτική που ακολουθείται. Ο κ. Πάγκαλος μάλλον ζήλεψε τις γεμάτες χάρη κινήσεις μπρος - πίσω και τούμπαλιν του κυρίου Κουσελά που μας πήρε τα αυτιά με τη λίστα των μεγαλοοφειλετών η οποία αγνοείται έως και σήμερα, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του έταιρου αντιπροέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου αναμένεται να ανακοινωθεί Τρίτή ή Τετάρτη.
Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι το ελληνικό κράτος στο παρελθόν έκανε συνεχώς εγκλήματα, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο έλληνας πολίτης δεν θέλει να υποστεί της συνέπειες που τον αφορούν, σχετικά με τις πολιτικές επιλογές που έκανε από την μεταπολίτευση και μετά.  Επίσης, τόνισε ότι το 70% των ομολόγων είναι σε ελληνικά χέρια.

Στην ερώτηση για πρόωρες εκλογές ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια, ωστόσο είπε ότι «οι πολιτικοί πρέπει να έχουν μια ευαισθησία» όταν οι περιστάσεις είναι συγκεκριμένες.

Σχετικά με το κοινό άρθρο των υπουργών Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου και Μεταφορών Γιάννης Ραγκούση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι  απευθύνονται στην κοινωνία και απέκλεισε ένα εσωκομματικό μέτωπο ή μία κίνηση αλά '95.

Ακόμη πρόσθεσε ότι οι τρεις υπουργοί έχουν έργο και δικαιούνται να μιλούν σημειώνοντας ότι «τέτοια άρθρα γράφουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης» δηλώνοντας χαρακτηριστικά «αν κάποιος είναι στον κοκοφοίνικα τρώει μπανάνες και φωνάζει αγκού-αγκού δεν μπορεί να αντιληφθεί και να διαβάσει το κείμενο».