Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης μίλησε τηλεφωνικά στο ραδιόφωνο του «Βήμα 99,5» και αναφέρθηκε τόσο στο άρθρο-παρέμβαση των 3 υπουργών (Διαμαντοπούλου-Λοβέρδος-Ραγκούσης), όσο και για τη στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο πολυνομοσχέδιο. «Οι υπουργοί της επιστολής θα πρέπει να πουν έαν βάζουν θέμα ηγεσίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καρύδης. «Θα περίμενα εκεί που έχει μια αναφορά ότι «είναι καιρός να πατήσουμε γκάζι και όχι φρένο», να μας πουν τα τρία κυβερνητικά στελέχη προς ποια κατεύθυνση να πατήσουμε το γκάζι. Μόνο προς την πλευρά των εργαζομένων ή του κόσμου ή και προς την πλευρά αυτών που και εμείς πολλές φορές φωνάζουμε ότι
είναι οι φοροφυγάδες και όσοι έχουν πλουτίσει σε βάρος του ελληνικού λαού; Αυτό βέβαια ανοίγει μια συζήτηση μέσα στο ΠΑΣΟΚ».

Εν συνεχεία εκφράζει την πεποίθησή του πως θα υπάρξουν πιθανόν κάποιες ρυθμίσεις από τις επιτροπές σε ό, τι αφορά το πολυνομοσχέδιο.

«Θα δούμε και στα πλαίσια της Ολομέλειας τι θα γίνει. Εγώ πιστεύω ότι τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να είναι τέτοια που μέσα σ' αυτό το σκληρό και άδικο κλίμα κάποιες ακραίες καταστάσεις θα αντιμετωπιστούν με σωστό τρόπο».