Η προφανής άρνηση του κ. Σαμαρά στις προτάσεις του κ. Παπανδρέου είναι απολύτως βέβαιο οτι θα οδηγήσει σε περαιτέρω πόλωση τις ήδη τεταμένες σχέσεις Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Πριν λίγη ώρα, ο κ. Παπανδρέου τηλεφώνησε στον κ. Σαμαρά προκειμένου να πάρει απάντηση σχετικά με την χθεσινή του πρόταση να ταξιδέψουν μαζί στις Βρυξέλλες και να παραστούν στις εργασίες της Συνόδου κορυφής.

Κορυφαίος κυβερνητικός αξιωματούχος μιλώντας στο Newpost.gr εξήγησε οτι θεωρεί σίγουρη την άρνηση του κ. Σαμαρά και επεσήμανε ότι «μια τέτοια πρακτική απο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον εκθέτει στα μάτια του ελληνικού λαού και φυσικά το Μέγαρο Μαξίμου είναι υποχρεωμένο να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της χθεσινής συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών».


Στο μεταξύ απο την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας θεωρείται οτι όλες αυτές οι κινήσεις είναι απλά επικοινωνιακά τρικ τα οποία ούτε την κρίση αντιμετωπίζουν αλλά πολύ περισσότερο πυροδοτούν το ήδη εύφλεκτο πολιτικό κλίμα.Σχετικά Θέματα: Τι είπαν στην τηλεφωνική επικοινωνία τους Παπανδρέου- Σαμαράς