Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συναντήσεις του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς της αντιπολίτευσης. Αυτή την ώρα συναντάται με τον γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα ενώ στις 14:00 θα ακολουθήσει και συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με τον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος εξερχόμενος δήλωσε ότι «αφού ενημερώθηκε από τον πρωθ. έθεσε το θέμα των κόκκινων γραμμών εκφράζοντας φόβο ότι μέχρι τα Νικολοβάρβαρα (σ.σ. 5,6 Δεκεμβρίου) η χώρα θα έχει απολέσει την εθνική της κυριαρχία». 

Είπε επίσης ότι «θα πρέπει να υπογράφουμε και εμείς, όχι μονόν οι ξένοι,  αλλά και να συναποφασίζουμε. Οι Ευρωπαίοι ζητούν συνέχεια περισσότερα και δεν προτίθενται να αφήσουν ελεύθερη την Ελλάδα».

Σε μία άλλη αποστροφή των δηλώσεών του η οποία προκαλεί αίσθηση τόνισε για την κυβέρνηση αλλά και για τον αρχηγό της ΝΔ, Αντώνη Σαμάρα χαρακτηριστικα: «Τα παιδιά της Βοστώνης να δείξουν υπευθυνότητα». 

Τέλος, αναφερόμενος για το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες ο κ. Καρατζαφέρης είπε Νομίζω ότι οι εκλογές θα έρθουν από τα γεγονότα».


Σχετικό Θέμα: Καρατζαφέρης: «Την άλλη φορά θα τα πούμε σε κανό;» - Γιώργος: «Μετά χαράς»