Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΚΑΙ, του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, Στο Κόκκινο, αλλά και εμμέσως του ΛΑΟΣ, εξαπέλυσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε δηλώσεις της αμέσως μετά τα άγρια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο Σύνταγμα ανάμεσα σε διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και κουκουλοφόρους.
Η κυρία Παπαρήγα θεώρησε απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς που έκανε το τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ περί «εμφυλίου πολέμου», τονίζοντας πως βάζει στην ίδια μοίρα επιτεθέμενους και θύτες.

Παράλληλα, η γγ του ΚΚΕ θέωρησε πως επίσης είναι κατακριτέο το γεγονός πως ο Ρ/Σ "Στο Κόκκινο" ανέφερε στην κάλυψη των επεισοδίων πως η Πλατεία Συντάγματος δεν είναι ιδιοκτησία του ΠΑΜΕ, υποστηρίζοντας πως με αυτή τη φράση χειροκροτεί τους κουκουλοφόρους.

"Πρόκειται για μια ωραιοποίηση του κουκουλοφορισμού", είπε η κυρία Παπαρήγα αφήνοντας σαφείς αιχμές προς το ΣΥΡΙΖΑ ότι με αυτήν την τακτική "βλέπει" μια πιθανότητα να συμμετάσχει σε μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας.

Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός πως η κυρία Παπαρήγα ερωτηθείσα για την προέλευση των κουκουλοφόρων απάντησε με νόημα:«Πρόκειται για μέλη της ακροδεξίας σίγουρα. Και θα προσέθετα και μέλη της κοινοβουλευτικής ακροδεξίας».

Σε σχέση με τις δηλώσεις της ηγεσίας της αστυνομίας περί επικοινωνίας με τα μέλη του ΠΑΜΕ, η κυρία Παπαρήγα είπε ότι δεν το γνωρίζει, αλλά αν ήταν εκεί, φυσικά και θα απαγόρευε στην αστυνομία να επέμβει, αφού σίγουρα θα γίνόταν χειρότερο μπάχαλο.


Σχετικό θέμα

Η ΚΝΕ σώζει τη Βουλή! - Άγριο ξύλο με τους κουκουλοφόρους - Έσπευσαν και τα ΜΑΤ (vid)
TAGS