Η χώρα μπορεί να μην έχει Γουδή, αλλά έχει ειδικά δικαστήρια, εάν αποδειχθεί ότι έγιναν παράνομες πράξεις σε βάρος της Ελλάδας, υπογράμμισε σε συνέντευξή του ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM. Ο κ. Κρανιδιώτης υποστήριξε ότι ο κ. Παπανδρέου είπε ψέμματα το 2009 κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδους γιατί «είχε στόχο την εξουσία». Παράλληλα τόνισε ότι η ιστορία απέδειξε πλέον ότι ο κ. Καραμανλής στην προεκλογική περίοδο του 2009 είπε την αλήθεια.

Αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη, υποστήριξε ότι η βάση του κόμματος της, έρχεται στη Νέα Δημοκρατία «δρομέως», ενώ την ειρωνεύτηκε λέγοντας ότι της «συμπαρίσταται».

Παράλληλα, δεν απέκλεισε την πιθανότητα να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Πειραιά.

Ο κ. Κρανιδιώτης, υπογράμμισε ότι «ιστορικά ίσως και να αποδειχθεί ότι υπάρχει προδοσία εκ μέρους της κυβέρνησης», λέγοντας ότι θα κριθεί κάτι τέτοιο «εκ του αποτελέσματος», ενώ αναφερόμενος στα όσα είπε για το Γουδή , τόνισε ότι μπορεί να το είπε σατιρικά, όμως «η χώρα έχει νόμους, και Ειδικά Δικαστήρια, εάν υπάρξουν αποδείξεις ότι έγιναν παράνομες πράξεις σε βάρος της χώρας και των συμφερόντων της».

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «για πρώτη φορά πλήττεται ο σκληρός πυρήνας του και έρχεται αντιμέτωπο με τη νομενκλατούρα του, με τους συνδικαλιστές που αποτέλεσαν το βαθύ ΠΑΣΟΚ».

Αναφορικά με τις εξελίξεις της χθεσινής Συνόδου Κορυφής, ο κ. Κρανιδιώτης τόνισε ότι δικαιώνεται ο κ. Σαμαράς που έλεγε ότι η συνταγή είναι λάθος, υποστηρίζοντας ότι χάθηκαν δύο χρόνια και δεν έγιναν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν γίνει. «Έρχονται και το ομολογούν οι ίδιοι οι ηγέτες της ΕΕ και τα αποτελέσματα των τεράστιων θυσιών που έκανε ο ελληνικός λαός, πραγματικά πήγαν σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο» είπε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η συνέντευξη Κρανιδιώτη εδώ.