Πρώτο τον Γιάννη Δημαρά, δείχνουν οι δημοσκοπήσεις  που έχει στα χέρια της η Ιπποκράτους με πέντε μονάδες από το δεύτερο που φαίνεται να είναι ο κ. Σγουρός και γι’ αυτό το λόγω στελέχη του ΠΑΣΟΚ αισιοδοξούν  ότι ενδεχομένως ακόμη δεν έχει κλείσει η υπόθεση.


Η μεγάλη μάχη γίνεται στα Ιόνια μεταξύ του επίσημου και του αντάρτη υποψήφιου  για την περιφέρεια. Στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπεριάτου, που κατεβαίνει στις εκλογές με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ μετέχουν η  πρώην σύζυγος του Γ. Δρυ, Αρετή Κουρτελέση και η πρώην σύζυγος του κ. Καλούδη αντάρτη του ΠΑΣΟΚ , Λίνα Ρούσου. Από τα μέχρι τώρα δείγματα των δημοσκοπήσεων , φαίνεται ότι προηγείται σταθερά ο αντάρτης κ. Καλούδης έναντι του επισήμου υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μπεριάτου. Στην Ιπποκράτους τα δίνουν όλα για όλα, αλλά το κλίμα δεν έχει ισιώσει ακόμη.
Στο μεταξύ οριστική είναι η απόφαση του Δικαστηρίου που εκδικάστηκε πριν από λίγο, που απέρριψε την προσφυγή του  υποψηφίου δημάρχου Κέρκυρας κ. Σαρλή και έτσι το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει υποψήφιο στο νησί των Φαιάκων.