Θα παραμείνει στο νοσοκομείο ο Βενιζέλος!


Στη μία και μισή το μεσημέρι ανακοινώθηκε το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την υγεία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, το οποίο διάβασε στους δημοσιογράφους ο Διευθυντής της Κεντρικής Κλινικής, Νικόλας Χρόνης.  Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, «ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλος προσήλθε σήμερα και ώρα 5.30 με αναφερόμενο περιομφαλικό και επιγαστρικό άλγος. Ο ασθενής υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο ο οποίος έδειξε ήπια φλεγμονή αντίδραση σκωλεικοειδούς απόφυσης. Απεφασίσθη η καταρχήν συντηριτική αντιμετώπιση. Νεότερη ανακοίνωση θα εκδοθεί το επόμενο 24ωρο". 

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ το ιατρικό ανακοινωθέν υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Π.Αλφαράς, Γ.Κατσίφης και Ε.Μιάκας.

Toν υπουργό Οικονομικών επισκέφθηκε νωρίς το πρωί ο Δημήτρης Ρέππας, ενώ αργότερα τον επισκέφθηκαν οι κύριοι ΠαπαϊωάννουΚρεμαστινόςΜπεγλίτηςΠετσάλνικος και ο γενικός γραμματέας του υπ. Οικονομικών κ. Πλασκοβίτης

Λίγο αργότερα, το ίδιο έπραξε και ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος, σε δηλώσεις του, έκανε λόγο για καλή κατάσταση της υγείας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο