Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, με αφπρμή την ομιλία του κ. Α. Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ. «Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο κ. Σαμαράς για τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, στην σημερινή του ομιλία στην ΚΟ της ΝΔ, του επιστρέφονται αυτούσιοι. Επικίνδυνο και τυχοδιωκτικό δεν είναι να δίνεις ρόλο και λόγο στους πολίτες.   

Επικίνδυνη και τυχοδιωκτική είναι η στάση που κρατά εδώ και δύο χρόνια ο κ. Σαμαράς και το κόμμα του. Αντί να απολογηθούν για τις εγκληματικές τους πολιτικές που έφεραν τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, πετροβολούν συνεχώς την προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη σωτηρία της» δήλωσε ο κ. Καρχιμάκης, ενώ φανερά εκνευρισμένος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι βαδίζει χωρίς συγκεκριμένες λύσεις και επενδύει στην χρεοκοπίας της χώρας. 

«Η σημερινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών. Ο κ. Σαμαράς, έχει επιλέξει να τζογάρει στην χρεοκοπία της χώρας. Ο ελληνικός λαός δεν θα του κάνει τη χάρη» κατέληξε ο κ. Σαμαράς.