Συνάντηση πλέον της μιας ώρας είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευ. Βενιζέλος με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνη στο γραφείο του δεύτερου στο ισόγειο του Κοινοβουλίου. Δεν υπήρξε καμία δήλωση, φυσικά, μετά το πέρας της συνάντησης, ενώ ο κ. Βενιζέλος εξερχόμενος όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει με την νέα κυβέρνηση απάντησε σιβυλλικά: «Εγώ πάω να κοιμηθώ τώρα»! Οι δημοσιογράφοι επέμειναν και ο αντιπρόεδρος επανέλαβε: «Εγώ πάω να κοιμηθώ γιατί πρέπει να επιβιώσω κιόλας…». Η συνάντηση των Ευ. Βενιζέλου και Απ. Κακλαμάνη κάνει μερικούς να σκέφτονται ότι παράλληλα με το κυβερνητικό, μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη και ένα εσωκομματικό παιχνίδι. Την ίδια στιγμή, ο Γ. Παπανδρέου βρισκόταν λίγα μέτρα μακρύτερα, στο γραφείο του στη Βουλή. Νωρίτερα τον κ. Βενιζέλο είχε επικεφθεί ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος και ο Ν. Αθανασάκης

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ευ. Βενιζέλος απειλεί να βάλει... μπουρλότο, στην περίπτωση που περάσει το βέτο Παπαδήμου να μην είναι υπουργός Οικονομικών- οι σχέσεις τους είναι κακές από παλιά. Για τον λόγο αυτό, ακούστηκαν και τα ονόματα των Π. Ρουμελιώτη, Β. Ράπανου και Ι. Στουρνάρα για τη θέση του τσάρου της οικονομίας. 

Τελικά όμως, απ' ότι φαίνεται, ο κ. Βενιζέλος δεν πήγε για... ύπνο αφού σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη με συμμετοχή του, στο γραφείο του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου , στην οποία συμμετέχει και ο αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Π. Ρουμελιώτης.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Protothema.gr, υπάρχει ταυτόχρονη τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.