«Για να πειστεί ο ΛΑΟΣ να συμμετάσχει σε μια τέτοια κυβέρνηση, θα πρέπει να είναι πραγματική. Και ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι ένα πολιτικό πρόσωπο και να έχει σχέση με την οικονομία», δήλωσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99.5 για το νέο κυβερνητικό σχήμα και το νέο πρωθυπουργό, καθώς και τη στάση που θα ακολουθήσει ο ΛΑΟΣ.

«Ο ΛΑΟΣ έχει ζητήσει εδώ και πάρα πολλούς μήνες ένα πάρα πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Εάν αυτό είναι να γίνει, τότε έχει νόημα η συζήτηση. Εάν δεν γίνει, δεν έχει νόημα. Εμείς ζητάμε πραγματική κυβέρνηση. Δεν ζητάμε υπηρεσιακή κυβέρνηση. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, άρα δεν έχουμε χρόνο για μια τρίμηνη προεκλογική περίοδο» είπε χαρακητριστικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: 

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε εμείς τη Ν.Δ. να περνάει ή να προσπαθεί να περνάει τη γραμμή αυτών που λένε ότι δεν έχουμε συγκυβέρνηση και είναι περαστικοί, που είδαν φως και μπήκαν. Αυτό δεν υπάρχει. Είτε μπαίνεις στην κυβέρνηση είτε δεν μπαίνεις. Εάν η Ν.Δ. αποφασίσει να μπει στην κυβέρνηση, που αυτό σημαίνει ότι από εδώ και πέρα έχουμε κυβέρνηση που ψηφίζει νόμους, δάνεια και αποφάσεις και εισπράττεται το πολιτικό κόστος από τους συμμετέχοντες, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το συζητήσουμε».

«Θέλουμε κυβέρνηση και όλη αυτή η εικόνα τριών ημερών αναμονής, σημαίνει ότι η χώρα αρχίζει να δείχνει εντελώς γελοία», κατέληξε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ.