Όπως αναμενόταν, εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο Πάνος Καμμένος, μετά την καταψήφιση της νέας κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου. Ο βουλευτής Β' Αθήνας, παρά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά για διαγραφή από την ΚΟ, θα παραμείνει στο κόμμα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ ανέφερε: «Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τίθεται ο Βουλευτής και μέλος του κόμματος κ. Πάνος Καμμένος».

Καμμένος: Ευχαριστώ τον Αντώνη Σαμαρά για την κατανόηση

Με δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Πάνος Καμμένος, λίγο μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ αλλά και την παραμονή του στο κόμμα, ευχαριστεί την ηγεσία της ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά για την κατανόηση, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, αλλά και τους πολίτες για τη συμπαράσταση.

«Την ώρα που η Ελλάδα δοκιμάζεται, θα παραμείνω συνεπής: με τον όρκο μου στο Σύνταγμα και τους πολίτες, με την καρδιά μου στις αρχές και αξίες που υπηρέτησα και θα υπηρετώ, με την ψυχή μου στην Πατρίδα μου την Ελλάδα», τονίζει ο κ. Καμμένος, ο οποίος και ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη τους, τους χιλιάδες πολίτες που, όπως λέει, τον στήριξαν και που με τα μηνύματά τους συνεχίζουν να τον στηρίζουν, να τον ενθαρρύνουν και να του δίνουν δύναμη και ισχύ.

Ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα κάνει στον Αντώνη Σαμαρά και τους συναδέλφους του στη Νέα Δημοκρατία για την αγάπη, την κατανόηση και την συντροφικότητά τους, αλλά και τους «υπαλλήλους της νέας τάξης πραγμάτων για τις άνανδρες απειλές και επιθέσεις τους», που τον κάνουν ακόμα πιο αποφασισμένο, όπως επισημαίνει. Ο κ. Καμμένος μάλιστα τελειώνει τη δήλωσή του με τη φράση «ο αγώνας συνεχίζεται».


Σχετικό θέμα: Κίνηση ματ με Καμμένο από Σαμαρά