Η εσωκομματική μάχη στη Νέα Δημοκρατία αρχίζει να λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις. Κύκλοι προσκείμενοι στη ηγεσία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σημειώνουν μετ’ επιτάσεως ότι λίαν συντόμως ο κ. Σαμαράς θα ξεκαθαρίσει το πεδίο οριστικά. Η εκτίμηση των περισσοτέρων πάντως είναι ότι εάν δεν σταματήσει το γαϊτανάκι των δηλώσεων οι οποίες εκτιμάται ότι βλάπτουν σοβαρά την Νέα Δημοκρατία θα κοπούν κεφάλια!

Στο μεταξύ στο περιθώριο αυτών των εξελίξεων έχει δημιουργηθεί ζήτημα με την πολιτική συμπεριφορά του κ. Ευάγγελου Αντώναρου σε συνδυασμό με τις πρόσφατες πρωτοβουλίες τις οποίες ανέλαβε.  

Από το Λονδίνου όπου βρίσκεται από την Κυριακή το πρωί ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μετά από σχετική ερώτηση για τα όσα τον αφορούν δήλωσε στο Νewpost ότι: «Δεν ανήκω σε καμία απολύτως ομάδα. Ούτε των πέντε, ούτε των τριών… Θα ήθελα επίσης να διευκρινίσω ότι με τον κ. Καραμανλή δεν έχω συνομιλήσει σχετικά με τα όσα έχουν διαδραματισθεί το τελευταίο διάστημα. Προφανώς κάποιοι διοχετεύουν στον Τύπο λανθασμένες πληροφορίες…»