Επιστολή προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη έστειλε ο βουλευτής Ηλείας Τάκης Αντωνακόπουλος με την οποία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2012 σε περίπτωση που δεν διευθετηθεί το θέμα των αποζημιώσεων των πυρόπληκτων της περιοχής του.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «μην θεωρείτε την ψήφο μου δεδομένη σε περίπτωση που μέχρι την ψηφοφορία του προϋπολογισμού (σ.σ. 7 Δεκεμβρίου 2011) δεν έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της Ηλείας». Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Εξαρχο ο οποίος είχε συνάντηση με τον βουλευτή προκειμένου να τον ενημερώσει ότι θα υπάρξει λύση.

Το θέμα τέθηκε και κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΚΤΕ Οικονομικών με τον υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο να λέει πως «θα επιληφθεί του ζητήματος».

Να σημειωθεί ότι η εμπλοκή με την αποδέσμευση των κονδυλίων για τους πυρόπληκτους της περιοχής προέκυψε μετά την απόφαση του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου να καταργήσει το σχετικό ταμείο που είχε δημιουργηθεί.


Πηγή: protothema.gr