Δηλώσεις που δίνουν τροφή για ποικίλα σχόλια έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής και μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρης Ψαριανός, στο περιοδικό Informer, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις για τους «αγανακτισμένους». Σε ερώτηση για την οργή των πολιτών και για την «μούντζα» των αγανακτισμένων είπε : «Δικαίως είναι θυμωμένος ο κόσμος, αλλά δεν νομίζω να φταίει η μακαρίτισσα η γιαγιά μου... Στο χέρι του κόσμου είναι να αλλάξει τα πράγματα και το σκηνικό. Και όχι μόνο στις εκλογές, κάθε κάτι χρόνια κι εντός Βουλής. Παντού, με τη συμμετοχή του και με ένα είδος σοφίας».

«Αλλά μια και λέμε για πολιτικούς και Κοινοβούλια» συνέχισε, «οι πολιτικοί δεν εκλέγονται μόνοι τους, κάποιοι τους ψηφίζουν κι αν το κάνουν με κριτήριο ''Πελατειακό'' κάποτε θα το πληρώσουν, όπως γίνεται τώρα, με τους ''αγανακτισμένους πελάτες'' που πετάνε αυγά και μουντζώνουν αυτούς που οι ιδιοι ψήφισαν».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής συμπλήρωσε: «Αν ένας πολιτικός είναι Λαμόγιο ή καθήκι ή Μ@@@@@ς και εκλέγεται επί 15 ή 20 ή 30 χρόνια ΣΥΝΕΧΩΣ, δεν λέει κάτι αυτό σ' όσους τον έχουν ψηφίσει δεκαπέντε φορές; Και δεν είναι ''εξαπατημένη νύφη'' ο κατά συρροήν και κατ' εξακολούθησιν ψηφοφόρος. Ή Πελάτης είναι ή Μ@@@@@@, είναι ''σήριαλ κίλλερ'' του εαυτού του. (...)Την εικόνα και την ποιότητα των πολιτικών την ζωγραφίζει και την καθορίζει ο κόσμος. Κι αν φίλε μου την πάτησες (μια, δυο, τρεις..) πρόσεχε μην την ξαναπατήσεις. Αν την πάτησες δεκαπέντε φορές, εντός, εκτός, εναλλάξ, που λέμε και στην γεωμετρία, ποιον μουντζώνεις»;