Πρόσκληση προς τον ομογενή βουλευτή της Ελβετίας, Ιωσήφ Ζησιάδη, να παρουσιάσει ενώπιον της ελληνικής Βουλής και εντός 15νθημέρου, όσα στοιχεία διαθέτει περί καταθέσεων Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία, αποστέλλει ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Οικονομικών των Κομμάτων και των Βουλευτών, Ευάγγελος Αργύρης. «Κατά την εκπομπή ''Έρευνα'', του τηλεοπτικού σταθμού Mega, δηλώσατε ότι «οι πιο πολλοί βουλευτές, Δεξιοί, του ΠΑΣΟΚ, έχουν πάρα πολλά χρήματα εδώ στην Ελβετία και νομίζω τα συμφέροντα δεν είναι να δηλωθούν και να είναι ανοιχτοί οι λογαριασμοί όπως θέλουμε να είναι με όλες τις χώρες του κόσμου»» υπενθυμίζει στην επιστολή του προς τον κ. Ζησιάδη ο Β. Αργύρης - και συνεχίζει:

«Λόγω των εντυπώσεων που δημιουργήθηκαν από τις δηλώσεις σας και κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 3 παράγραφος 3 του Ν. 3213/2003, παρακαλούμε να παραστείτε (εντός δεκαπενθημέρου σε ημερομηνία που σας διευκολύνει), σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου Οικονομικών των Κομμάτων και Βουλευτών και να προσκομίσετε κάθε στοιχείο που βρίσκεται στην κατοχή σας προκειμένου αυτό να αξιολογηθεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας. Είμαστε βέβαιοι ότι και εσείς ενδιαφέρεσθε για τον έλεγχο και τη διαφάνεια, θα ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας και θα παραστείτε να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία που διαθέτετε. Ευελπιστώ στην άμεση ανταπόκρισή σας στο παραπάνω αίτημά μας και είμαστε στη διάθεσή σας» καταλήγει στην επιστολή του ο κος Αργύρης.

Σημειώνεται πως την σχετική προτροπή για την αποστολή της επιστολής, απηύθυνε προς τον κ. Αργύρη ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος έχει αναπτύξει σειρά πρωτοβουλιών για την διακρίβωση των καταγγελθέντων, χωρίς ωστόσο ο κ. Ζησιάδης να έχει δώσει συνέχεια στις δηλώσεις του.