«Δεν υπάρχει πια ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε, υπάρχουν πολλά ΠΑΣΟΚ. Χάος...! Γι' αυτό ακριβώς δεν θεωρώ σωστό αυτό που έκανε ο Χρυσοχοΐδης. Δηλαδή πρέπει κανείς να έχει και μια συναίσθηση, που λέμε…», δήλωσε την Πέμπτη, μιλώντας στο «Marconi Radio 96,1 F.M.» ο βουλευτής Β' Αθήνας Μίμης Ανδρουλάκης. «Ο χώρος του ΠΑΣΟΚ μπαίνει, το έχουμε δει και στην Αριστερά, δηλαδή τα κόμματα μπαίνουν κατά καιρούς σε φάση, αυτό που λέμε, η νύχτα της μεγάλης προδοσίας. Ο καθένας κοιτάει να καβαλήσει το επόμενο βαγόνι, του νικητή» σχολίασε ο βουλευτής.

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «χρειάζεται μία νέα αφήγηση, νέα στρατηγική εν μέσω πτώχευσης και κρίσης και νέα πρόσωπα» υποστηρίζοντας ότι τα πρόσωπα που έπαιξαν «κεντρικό ρόλο στην διατύπωση της προεκλογικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ και στην περίοδο μετά του 1ου οκταμήνου, είναι δύσκολο να αναλάβουν αυτό το βάρος».

 Και γι' αυτό ακριβώς δεν θεωρώ σωστό αυτό που έκανε ο Χρυσοχοϊδης. Δηλαδή πρέπει κανείς να έχει και μια συναίσθηση, που λέμε. Αλλά νέα πρόσωπα υπάρχουν και εντός του ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα στην κοινωνία» υποστήριξε ο βουλευτής, ο οποίος δήλωσε πεπεισμένος ότι ο χώρος του ΠΑΣΟΚ μπαίνει σε νέα ιδρυτική φάση.

Πηγή: e-volos.gr