Η κυβέρνηση Παπαδήμου ακολουθεί μικροκομματικές λογικές, παρατήρησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο ρ/σ Real FM και κάλεσε τον πρωθυπουργό να διώξει όλους τους υφυπουργούς, καθώς και τους υποψηφίους για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Παρακολουθούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας σχολιάζοντας την εικόνα της κυβέρνησης, κάποιοι υπουργοί έχουν μπει στη δελφινομαχία, ενώ άλλοι βρίσκονται σε προεκλογική λογική, με αποτέλεσμα να μη γίνεται δουλειά.

«Αν καταρρεύσει η κυβέρνηση Παπαδήμου το Γενάρη χωρίς να ολοκληρωθεί η δανειακή σύμβαση και το PSI, το κόμμα που έχει αναλάβει αυτή την ευθύνη, θα έχει οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε πως ο Λουκάς Παπαδήμος πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή του.

Όσο για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, αφού σημείωσε πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει έρθει σε πιο ρεαλιστική βάση, ανέφερε ότι από τη στιγμή που υπάρχει ευρύτερη συμφωνία των κομμάτων, «αν γίνουν διορθωτικές κινήσεις και με αυτές μπορεί η Ελλάδα να βγει από την κρίση, δεν έχω αντίρρηση να συνεργαστώ με οποιονδήποτε υπηρετεί αυτή την πολιτική» .

Πηγή: naftemporiki.gr