Συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον δήμαρχο Ιωαννιτών, Φίλιππα Φίλιο και πολιτικούς του φίλους, είχε σήμερα στα Γιάννινα ο πρόεδρος του «Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών», Γιάννης Δημαράς. Ο κ. Δημαράς, επισκέφθηκε τη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» και σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε πολιτική παράνοια τη σημερινή πραγματικότητα στη χώρα μας, αναφερόμενος και στις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης περί αποτυχίας της ασκούμενης πολιτικής και στην ομολογία τους ότι δεν έπρεπε να υπογραφεί το μνημόνιο.

«Οι κύριοι αυτοί ψήφισαν το μνημόνιο, υπερασπίστηκαν την πολιτική αυτή και είναι μέλη της παρούσας κυβέρνησης» τόνισε ο κ. Δημαράς. Στη συνέχεια κάλεσε τους Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη να ορίσουν άμεσα ημερομηνία εκλογών και να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία και τους πολιτικούς θεσμούς.

«Είναι αδιανόητο μία κυβέρνηση χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση να επιδίδεται σε ληστρική επιδρομή μισθωτών και συνταξιούχων και τώρα να ανακοινώνει ευθαρσώς περικοπές επικουρικών συντάξεων», υπογράμμισε και συνέχισε: «…Εν όψει των εκλογών το ζητούμενο είναι οι συνεργασίες, ήτοι ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο, αλλά υπάρχει δυσκολία λόγω ιδεολογικών και άλλων αποκλίσεων».

Ο κ. Δημαράς, αναφέρθηκε και στα προβλήματα της περιφέρειας Ηπείρου, τα οποία χαρακτήρισε ηθικά, πολιτικά, πολιτισμικά, παιδείας και πρόσθεσε πως «η γραφειοκρατία και η έλλειψη βούλησης για αποκέντρωση των υπηρεσιών δολοφονούν καθημερινά τους πολίτες».