«Ο κ. Παπαδήμος πρέπει να στηρίζεται και από τα τρία κόμματα για το συγκεκριμένο έργο που έχει συμφωνηθεί», δήλωσε ο Ν. Κακλαμάνης στον «ΒΗΜΑ FM», μιλώντας για τον Λ. Παπαδήμο.  «Είπα, ότι ο κ. Παπαδήμος που μίλησε με απαξιώτικό τρόπο τονίζοντας «δεν είμαι πολιτικός», η μόνη διαφορά του από τους άλλους πολιτικούς είναι ότι δεν έχει εκλεγεί άμεσα. Ήταν κατ’ εξοχήν πολιτικό πρόσωπο, οι διοικητές της Τραπέζης της Ελλάδος είναι πολιτικά πρόσωπα και ως αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας ασκούσε πολιτική». 

Και συνέχισε, «παρουσίασα το άρθρο που είχε δημοσιευθεί στο Κυριακάτικο Βήμα, 3 μέρες πριν τις 26 Οκτωβρίου, του κ. Παπαδήμου, όπου στην ουσία πετσόκοβε αυτό που επρόκειτο να αναγγελθεί στις 26, δηλαδή το κούρεμα κι έλεγε ότι είναι καταστροφή και για την Ελλάδα και για τις τράπεζες.

Και αναρωτήθηκα πως ένας άνθρωπος, ο οποίος τρεις μέρες πριν κάνει αυτού του είδους την κριτική για την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου, καλείται να υπηρετήσει την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου; Ο δρόμος θα είναι μακρύς, ανηφορικός αλλά δεν θα είναι ρόδινος και σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξουν ως δια μαγείας».

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι ο Λ. Παπαδήμος «πρέπει να στηρίζεται και από τα τρία κόμματα για το συγκεκριμένο έργο που έχει συμφωνηθεί. Για τα τρία τέσσερα πράγματα που συμφωνήθηκαν γι αυτή την κυβέρνηση βεβαίως και πρέπει».