«Επιχειρούν μάταια να διασαλεύσουν την κοινωνική ειρήνη», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, καταδικάζοντας απερίφραστα την απόπειρα βομβιστικών επιθέσεων.

«Πέρα από κάθε αμφισβήτηση κάποιοι παρεμβαίνουν με τους τρομοκράτες για να αποσταθεροποιήσουν και να αποσυντονίσουν την προσπάθεια της χώρας. Προσοχή, προσοχή, προσοχή», το σχόλιο του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη.

Η ανεξάρτητη βουλευτής και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη είπε: «Η καταδίκη κάθε απόπειρας και εγκληματικής ενέργειας που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών, τη δημόσια τάξη και μπορεί να πλήξει το κύρος και τη διεθνή εικόνα της χώρας πρέπει να είναι απόλυτη και αυστηρή. Στις ενέργειες αυτές που στόχο έχουν να καλλιεργήσουν κλίμα φόβου στην ελληνική κοινωνία, ταιριάζει μία απάντηση: μηδενική ανοχή στο έγκλημα και σε κάθε μορφή τρομοκρατικής δράσης. Το απαιτεί το σύνολο του ελληνικού λαού».

«Ο φαύλος κύκλος του αίματος και της βίας από τις τρομοκρατικές ενέργειες πρέπει επιτέλους να κλείσει. Η χώρα βυθισμένη στην κοινωνική και οικονομική κρίση, χτυπημένη από τη φτώχεια και την ανεργία, δεν αντέχει και νέα πλήγματα από τους δήθεν λαϊκούς αγωνιστές. Όλα τα κόμματα και οι φορείς του τόπου πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας», αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά σε ανακοίνωσή της.