Είκοσι λεπτά κράτησε το τετ α τετ του Γιώργου Παπανδρέου με τον Σταύρο Ψυχάρη και τον Γιώργο Μπόμπολα και ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι διημείφθη σε αυτή τη συνάντηση. Εξ ου και έχει ιδιαίτερη σημασία η δήλωση του εκδότη «ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο.»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, επιβεβαίωσε ότι ο Στ. Ψυχάρης μπήκε στο Μέγαρο Μαξίμου από την πλαϊνή πόρτα «από την είσοδο που εισέρχονται όλοι οι επισκέπτες του Μεγάρου Μαξίμου πλην των υπουργών».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι η συνάντηση έγινε παρουσία του τότε υπουργού Επικρατείας Ηλία Μόσιαλου. Το Newpost.gr, επικοινώνησε με τον κ. Μόσιαλο, ο οποίος διευκρίνισε ότι στα πρώτα 20 λεπτά της συνάντησης δεν παρευρισκόταν και ότι οι Παπανδρέου, Ψυχάρης, Μπόμπολας συζήτησαν μόνοι τους.

Στη συνέχεια, «ο Πρωθυπουργός, λόγω της οικονομικής κρίσης, ζήτησε τη συμβολή των εφημερίδων στην αντικειμενική καταγραφή της κατάστασης καθώς και τη συμβολή τους  στην εθνική προσπάθεια να ξεπεραστεί η κρίση».

Όπως αντιλαμβάνεστε, το «ζουμί» είναι στο τι ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της κατ ιδίαν συνάντησης. Και αν ζητήθηκε κάτι από την πλευρά του Γ. Παπανδρέου (όπως λέει ο Στ. Ψυχάρης) τι ήταν αυτό. Και φυσικά αν υπήρξε υπόσχεση για αντάλλαγμα.


Σχετικά Θέματα: