«Εκλογές χθες!» ζήτησε το μέλος της Επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.  «Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση κατά τη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν νομιμοποιείται να λάβει αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της Ελλάδας για την επόμενη δεκαετία. Είναι θέμα Δημοκρατίας!» πρόσθεσε. 

Τα τρία κόμματα που βρίσκονται στην κυβέρνηση δεν συγκεντρώνουν 50%, ενώ όλα τα κόμματα της Αριστεράς μαζί συγκεντρώνουν 43%. 

Εδώ και δύο χρόνια, όταν είναι να πάρουμε μια δόση ισχύει ο ίδιος εκβιασμός, ότι αν οι Έλληνες δεν κάνουν ακόμα μεγαλύτερες θυσίες, η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ παρατήρησε ο κ. Στρατούλης. 

«Αυτό που φαίνεται ως αδυναμία της χώρας μας, το ενδεχόμενο πτώχευσής της, θα έπρεπε να αποτελεί το δυνατό επιχείρημα της στα fora εδώ και δύο χρόνια, καθώς η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα σήμαινε κατάρρευση της ευρωζώνης σύμφωνα με τη λογική του ντόμινο». 

Τέλος, ο κ. Στρατούλης πρόσθεσε ότι: «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να διαλυθεί αν κριτήριο της κυβέρνησης είναι το συμφέρον της χώρας και όχι των πιστωτών». 


Πηγή: Skai.gr