«Τίθεται τόσες πολλές μέρες θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ όταν στην ουσία δεν υπάρχει κόμμα», σχολίασε η Άννα Νταλάρα, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον «ΒΗΜΑ 99,5».    «Αυτό το έχουν επισημάνει πάρα πολλές φορές αυθόρμητα οι βουλευτές, χωρίς να ανήκουν σε κομματικές κάστες που να διαγκωνίζονται για την επιβίωσή τους, αντιλαμβανόμενοι ότι μιλάμε για κόμμα άδειο πουκάμισο, σε μια κοινωνία που αγωνιά για πιο σπουδαία πράγματα.   

Σ' αυτό το σκηνικό, αυτό που λέμε ΠΑΣΟΚ ή αυτό που θα δούμε τι θα είναι, απαιτεί στάση ευθύνης και καθαρές κουβέντες. Σαν ελάχιστη προϋπόθεση επιβίωσης».   

Στη συνέχεια, εξέφρασε την άποψή της σχετικά με τον αριθμό των υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: «Πόσες πολλές υποψηφιότητες και πόσοι πολλοί αρχηγοί που με πονηρεύει, σ' ένα κόμμα που δεν υπάρχει, που δεν ξέρουμε πως θα επιβιώσει».  

«Είναι αδιέξοδη η περικοπή (μισθών) που οδηγεί σ ένα σπιράλ ύφεσης και καταστροφής. Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται εδώ από την τρόικα δεν είναι εξωγήινα όντα με άσπρες μπλούζες, που λεει και το ανέκδοτο. Είναι άνθρωποι που μιλάνε.  

Είμαι πολύ δύσπιστη με ποιους μιλάνε και δεν μπορώ να καταλάβω ότι μέσα στις προτεραιότητες τους είναι η περικοπή του 13ου και 14ου μισθού. Δεν υπάρχει και τέτοιος όρος. Πολύ με υποψιάζει ότι αυτό που μας μάρανε είναι ο 13ος και 14ος μισθός», τόνισε σε άλλο σημείο η κ. Νταλάρα.