Κάθε βράδυ μας λέει τις ειδήσεις με εφηβικό ύφος και στυλ. Είχε μείνει εκτός τηλεοπτικής αγοράς αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η αλήθεια είναι οτι τα κατάφερε να προσαρμοστεί πολύ εύκολα και γρήγορα, γεμίζοντας νέες προσδοκίες το βασανισμένο... “προλεταριάτο” του καταστήματος της Αγίας Παρασκευής. Γιατί σου λέει ο άλλος, και σωστά δηλαδή: Η κυρία είναι μεγάλη φίρμα. Ξέρει τη δουλειά καλά, είναι και ΠΑΣΟΚ καραμπινάτο δεν θα κουνιέται κουνούπι. Σωστό.

Ηρέμησαν τα παιδιά του δελτίου γιατί το βάρος για να εκφράσει το νομιμόφρον πνεύμα της κυβερνητικής πολιτικής θα αναλάμβανε η κυρία. Το θέμα είχε... μονταριστεί τέλεια.

Ο Harry λοιπόν- που ξέρει απο μοντάζ και άλλα τέτοια τεχνικά- είχε κουρντίσει το σύστημα όμορφα και ωραία, όπως είχε άλλωστε κάνει με τα προβλήματα του συμβολαίου που αντιμετώπισε η μαντάμ σε άλλο τηλεοπτικό κατάστημα. Με την διαφορά οτι αυτή την φορά δεν είχε προβλέψει το... πακέτο που θα έστελναν οι δικοί του γιατί απλά δεν γουστάρουν την κυρία. Εντάξει αυτοί δεν γουστάρουν κανέναν γενικά αλλά τώρα φαίνεται οτι το ποτήρι ξεχείλισε...

Και τώρα που τα νούμερα είναι μέταλλο παγωμένο και έτσι και μπεις στο κτίριο θες παλτό, άρχισε το... μπουκικιού!

Να οι πατσαβούρες, να τα blogs που έχουν τριζόνια και φρόνημα δεν κάθονται, έκαναν την γυαλιστερή μούρη της “κυρίας μάτια” καλοκαιρινή. Και πόσο θα αντέξει κανείς δεν ξέρει. Είναι και ευαίσθητη και όσο νάνε δεν μπορεί να ανεχθεί την μεγάλη αδικία. Αφού σου λέει είμαι και η καλύτερη- το λέει και ο καθρέφτης κάθε πρωί που τον ρωτάω- γιατί με πειράζουν τα παλιόπαιδα; Ποιος τους βάζει; Ποιος υποκινεί την μεγάλη συνωμοσία εναντίον μου. Μαντάμ το πρόβλημα-λέω γω- δεν είναι η συνωμοσία αλλά η Σία. Γιατί η Σία στην έκανε την φτιάξη. Και όμως λένε στην πιάτσα η Σία είναι γατούλα με βατραχοπέδιλα και κολυμπάει τούμπα ανάσκελα χωρίς να πάρει ανάσα στα βαθιά και αντέχουν τα πνευμόνια της αφού είναι και νεώτερη κι ας μη φαίνεται ένεκα της τεχνολογίας.

Κυρίες και κύριοι ζούμε ένα δράμα. Η ζωή μας είμαι βέβαιος οτι θα γίνει κόλαση! Για να μας εκδικηθεί θα “βγάζει” δυο και τρεις Υπουργούς κάθε βράδυ μέχρι να μας κάνει τα νεύρα τσατάλια. Εμείς όμως θα κάνουμε υπομονή γιατί με την Κυρία μεγαλώσαμε τηλεοπτικά χρόνια και χρόνια και έχουμε υποχρέωση στα δύσκολα να είμαστε κοντά της.

Καλησπέρα σας