Μη μας λέτε άλλα ψέματα γιατί δυστυχώς επτωχεύσαμε!


Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Η Ελλάδα επτώχευσε! Παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες του κυβερνητικού επικοινωνιακού επιτελείου προκειμένου να ωραιοποιήσει την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, η διαγραφή- «κούρεμα» της τάξεως του 50% του ελληνικού χρέους προς τους μη κρατικούς δανειστές συνιστά χρεοκοπία! Υπενθυμίζουμε ότι η παρούσα κυβέρνηση παρέλαβε το χρέος στο 127% και μόλις χθες η κ. Μέρκελ παραδέχθηκε ότι το χρέος θα είναι βιώσιμο στο 120%! Τι έπραξε λοιπόν ο κ. Παπανδρέου και οι συνεργάτες του όλο αυτό το διάστημα για να φτάσουμε στο σημερινό σημείο; Σ΄ αυτό το κρίσιμο ερώτημα οφείλει στον ελληνικό λαό μια απάντηση.


Κατά συνέπεια η χρεοκοπία έπρεπε πάση θυσία να αποφευχθεί και υπήρχε τρόπος να γίνει. Όμως η πολιτική την οποία ακολούθησε η κυβέρνηση Παπανδρέου τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πασίδηλο ότι μας οδηγούσε στην χθεσινή δραματική απόφαση.


Και για την σημερινή κατάσταση δεν φέρει ευθύνη ούτε η Τρόικα, ούτε κανένας άλλος. Την αποκλειστική ευθύνη φέρει αυτή η κυβέρνηση.


Το δυστύχημα για τον έλληνα πολίτη είναι ότι τα μεγάλα κυρίως εκδοτικά συγκροτήματα διαλαλούν ότι την ευθύνη φέρει η προηγούμενη κυβέρνηση. Φυσικά και έχει ευθύνες η κυβέρνηση Καραμανλή όπως άλλωστε και του κ. Σημίτη και όλες οι προηγούμενες.


Όμως όπως ήδη επισημάναμε το χρέος το οποίο παρέλαβε ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν 127% και η κ. Μέρκελ χθες ανέφερε ότι θα είναι βιώσιμο στο 120% σε ποσοστό στο οποίο φιλοδοξεί να το φτάσει ο κ. Παπανδρέου το 2020!!!


Είναι ντροπή οι σοσιαλκρατιστές να μας κοροϊδεύουν και να συνεχίζουν τα ασύστολα ψέματα τους και μάλιστα να το πράττουν συνειδητά.


Τάκης Χατζής

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο