Λένε στον Γιώργο να σταματήσει τις... διεθνείς εξορμήσεις


Το «αυτί του Γιώργου» δεν ιδρώνει εύκολα... Τα επικριτικά σχόλια και οι αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν κατά το τελευταίο ταξίδι του στη Κόστα Ρίκα την ώρα που στη χώρα καιγόταν κυριολεκτικά το πελεκούδι με την τρόικα και τον Τσαρλς Νταλλάρα να αναστατώνουν το σύμπαν με τις σκληρές απαιτήσεις τους, δεν φαίνεται να πτόησαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπανδρέου, γνωστός λάτρης των ταξιδιών, ετοίμασε τις βαλίτσες του μόλις ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και πέταξε για Βρυξέλλες ώστε να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΣΚ. Εκεί βλέπετε τον υποδέχονται ως γνήσιο Σοσιαλιστή...

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να ετοιμάζεται και για νέα απόδραση στο Ισραήλ, ενώ το Ισραηλινό Ινστιτούτο που τον έχει προσκαλέσει ως κεντρικό ομιλητή στις εργασίες του την Τετάρτη, αναφέρει την παρουσία του κ. Παπανδρέου στο επίσημο πρόγραμμά του.

Τις αντιδράσεις που προκαλεί η απουσία του από τη χώρα εν μέσω σκληρών διαπραγματεύσεων για τη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας αλλά και εσωκομματικών διεργασιών στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως έχουν αντιληφθεί και συνεργάτες του προέδρου, οι οποίοι τον συμβουλεύουν να περιορίσει τα ταξιδάκια και να στρωθεί στη δουλειά αφού η μάχη για την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα συνεχίζεται ερήμην του.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο