Τα όνειρα του Α. Ανδριανόπουλου!


Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο επαναφοράς της κ. Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Σαμαράς ήταν απολύτως σαφής απαντώντας: «όχι»! Ωστόσο το ζήτημα τίθεται συνεχώς και συζητείται σε διάφορα επίπεδα. Μάλιστα κάποιοι διαρρέουν την πληροφορία ότι ο κ. Ανδριανόπουλος-παλιός φίλος του κ. Σαμαρά- έχει αναλάβει τον ρόλο του διαμεσολαβητή.

Λέγεται μάλιστα ότι ο κ. Ανδριανόπουλος επιθυμεί την ενότητα όλης της κεντροδεξιάς. Μόνο που δεν θυμάται ότι όταν αυτός και ο Μάνος έφυγαν από την Νέα Δημοκρατία τότε είδε προκοπή το κόμμα.


Με λίγα λόγια κάποιοι  ελπίζουν ότι η κρισιμότητα των ημερών μπορεί να γίνει αιτία για «υπέρβαση» μιας κόντρας όχι μόνο πολιτικής αλλά και προσωπικής-οικογενειακής που κρατάει χρόνια.

Αιτία δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Α. Σαμαράς διατηρεί προσωπική γνωριμία μαζί του από τις «ηρωικές» εποχές της ΝΔ, αλλά και ότι ο ίδιος φέρεται να τάσσεται (όπως άφησε να εννοηθεί και σε συνέντευξή του πρόσφατα στο «Χρήμα Plus»)  υπέρ της ενότητας της Κεντροδεξιάς ή μιας συμμαχίας των «φιλελεύθερων» με τη Συγγρού, αν και όπως είναι ευνόητο βρίσκεται πολύ πιο κοντά στη Ντόρα.

Όνειρα…

ΑρΠα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο