Πρόβλημα με «γαλάζιο» υποψήφιο στην Καβάλα!


Διαβάζουμε πολλά περίεργα για τον κ. Θεόδωρο Καλλιοντζή πρώην νομάρχη, ο οποίος μάλιστα φαίνεται ότι έχει επιλεγεί και για υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Καβάλας! Ο εν λόγω έχει θέμα και μάλιστα σοβαρό το οποίο εκκρεμεί στην δικαιοσύνη και αφορά την αγορά ενός ακινήτου. Δεν θα σας κουράσω με λεπτομέρειες της υπόθεσης αλλά εξ’ όσων γνωρίζω ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι έκανε την αγορά με μεγαλύτερο ποσό από την αντικειμενική αξία αλλά ουδέποτε το δήλωσε ούτε φυσικά φορολογήθηκε αναλόγως.

Μας λένε μάλιστα ότι ο πρώην Νομάρχης Καβάλας είναι φίλος του κ. Σταμάτη- του εξ’ απορρήτων του προέδρου- ο οποίος παρά το γεγονός ότι γνωρίζει την ιστορία επιμένει στην υποψηφιότητα αυτή. Τα γνωρίζει άραγε αυτά ο κ. Σαμαράς; Ξέρει όλη την ιστορία με κάθε λεπτομέρεια; Γιατί άραγε ο κ. Σταμάτης το «παίζει» πάρτα όλα και αποφασίζει για λογαριασμό της αξιοπρέπειας ολόκληρης παράταξης;


Είναι αδύνατον κατά την γνώμη μας να έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αυτό σημαίνει πολλά για τον στενό του συνεργάτη κ. Σταμάτη!


Φυσικά έχουμε στην διάθεση μας ολόκληρο τον φάκελο…Άρτεμις Παραδείσου

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο