Γιακουμάτος: Καλύτερα να μου κόψουν τον... παρά τις συντάξεις!


Την ανάγκη να βρεθούν ισοδύναμα για να μην υπάρξουν οριζόντιες περικοπές καθώς οι πολίτες δεν «αντέχουν άλλο» τόνισε ο βουλευτής Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Ο κ. Γιακουμάτος ανέφερε χαρακτηριστικά «πέντε δισ. είναι η εκκίνηση για διεθνή διαγωνισμό για το Ελληνικό, το ένα. Δύο, ο ηλεκτρονικός τζόγος, το λέω χρόνια, δεν έχει γίνει ακόμα. Τρία, τα φρουτάκια έχουν 1 δισ. Τέσσερα, να προχωρήσουμε το πετρέλαιο, όλα αυτά είναι ισοδύναμε μέτρα που μπορούν να καλύψουν τις τρύπες, δεν βγαίνει αλλιώς».

Και συνέχισε: «Αν δεν κάνεις μια πολιτική "φαστ τράκ" και στους νόμους ακόμα, δεν γίνεται. Εκεί που είναι "να κόψω μισθό και σύνταξη, ας μου κόψουν εμένα τον κ..ο"».


Ο ίδιος εξέφρασε, επίσης, την πεποίθηση πως η κυβέρνηση θα «περπατήσει», δηλώνοντας: «Θεωρώ τον Φώτη Κουβέλη πολύ σοβαρό και υπεύθυνο πολιτικό, τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Ο κ.Βενιζέλος έχει εμπειρία, έχει φάει το ξύλο της χρονιάς του από όλα αυτά τα μέτρα και τις καταστάσεις, τις κληρονόμησε από τον Παπανδρέου, άρα έχουν και οι δυο εμπειρία και ο Σαμαράς έχει ένα όραμα για την Ελλάδα. 'Αρα αυτοί οι τρεις είναι μια γερή βάση».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο