Ο Ντινόπουλος «καρφώνει» το... νεανικό αμάρτημα του Χατζηνικολάου


Φουντώνει η κόντρα του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Ντινόπουλου με έγγραφο που... μοίρασε ο βουλευτής στη Βουλή. Στο έγγραφο αποκαλύπτεται ότι ο κ. Χατζηνικολάου υπήρξε υπάλληλος της Βουλής τη διετία 1983-1984 και ειδικότερα εργαζόταν ως υπάλληλος στο γραφείο του πατέρα του τότε βουλευτή Έβρου, Παναγιώτη Χατζηνικολάου.

Ο κ. Ντινόπουλος δήλωσε μάλιστα ότι από το έγγραφο αποδεικνύεται ότι ο κ. Χατζηνικολάου ήταν μετακλητός υπάλληλος της Βουλής για 2 χρόνια και όχι μόνο για 5-6 μήνες όπως υποστήριξε στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος. 

Όπως ανέφερε ο κ. Ντινόπουλος, «Πριν μόλις ένα μήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου 2012 η εφημερίδα Real News κατακεραύνωνε ( καλώς !) τους διορισμούς συγγενών πολιτικών στην Βουλή. Σήμερα , όμως , ακούσαμε , ξαφνικά, στον Real FM τον Νίκο Χατζηνικολάου να λέει ότι οι «προσλήψεις εξ αίματος» δεν είναι δα και μεγάλο αμάρτημα (!)
Γιατί και ο ίδιος έκανε ένα τέτοιο «νεανικό αμάρτημα». Διορίστηκε δηλαδή στο γραφείο του μπαμπά του για ( όπως ισχυρίστηκε) μόλις 5-6 μήνες. Μόνον που ο διορισμός αυτός ήταν για δύο « γεμάτα» χρόνια ( για όλο το 1983 και για όλο το 1984) όπως αποδεικνύεται από την βεβαίωση του ίδιου του μπαμπά-βουλευτή. Αυτό φέρνει στο φως το ρεπορτάζ που, βέβαια, συνεχίζεται. Γι’ αυτό Νίκο , πέστα όλα».

Θυμίζουμε ότι η αντιπαράθεση ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα εξ αφορμής της υπόθεσης Καρούζου- Μεϊμαράκη.

Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως η προσπάθεια να τον λασπώσουν συνεχίζεται, ωστόσο ο ίδιος δεν υποκύπτει. 

«Η προσπάθεια να με λασπώσουν και να με φοβίσουν συνεχίζεται.Τριάντα χρόνια πίσω πήγαν,για να βρουν κάτι που έχω ήδη πει.Δεν υποκύπτω» έγραψε..

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο