Ψαριανός: Καλά που πήγε ο Τσίπρας στις ΗΠΑ και δεν λέει [email protected]@ριες!

Ψαριανός: Καλά που πήγε ο Τσίπρας στις ΗΠΑ και δεν λέει π@π@ριες!
Με ένα ιδαίτερα καυστικό τρόπο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός σχολίασε τα πρόσφατα ταξίδια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σε ΗΠΑ, Γερμανία και Αργεντινή.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο ο Γρηγόρης Ψαριανός είπε χαρακτηριστικά για τον Αλέξη Τσίπρα: «Καλά έκανε και πήγε σε Γερμανία, ΗΠΑ και Αργεντινή, ώστε να δει τι γίνεται, να είναι πιο μετρημένος, πιο προσγειωμένος και δεν λέει [email protected]@ριές».

Παράλληλα μίλησε και για τον μπουφέ του ΣΥΡΙΖΑ: «Κάθε κόμμα έχει μενού, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπουφέ. Θα μιλήσω όταν τελειώσει το μπουφέ του Τσίπρα» είπε.

Καταλήγοντας ο κ. Ψαριανός δεν παρέλειψε να εξαπολύσει τα πυρά του και κατά της κυβέρνησης στην οποία καταλόγισε ατολμία να εισπραξει χρήματα από αυτούς που έχουν.

«Από εκεί που μπορούσαμε δεν έχουμε ακουμπήσει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «στελέχη της κυβέρνησης ή του μηχανισμού δεν θέλουν και αυτοί που θέλουν -όπως ο πρωθυπουργός κι ο υπουργός Οικονομικών- δεν μπορούν. 20% του κόσμου είναι σε συνθήκες στέρησης, όμως, από εκεί που θα μπορούσαμε να πάρουμε από την πρώτη στιγμή, δεν έχουμε πάρει τίποτα».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο