Γιάννης Παλαιοκρασσάς: Μητσοτάκης, ο τελευταίος ηγέτης

Γιάννης Παλαιοκρασσάς: Μητσοτάκης, ο τελευταίος ηγέτης
«Διπλά και τριπλά πεπεισμένος ότι αν είχε ακολουθηθεί η πολιτική Μητσοτάκη δεν θα είχαμε φτάσει στο μνημόνιο» δήλωσε ο Ιωάννης Παλαιοκρασσάς σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha.  
«Εκτιμώ τις προσπάθειες Στουρνάρα, νομίζω ότι γενικώς είναι στη σωστή κατεύθυνση, δεν ξέρω πόσο περιορισμένος είναι από την τρόικα» δήλωσε ο κύριος Παλαιοκρασσάς για τους χειρισμούς του Υπουργού Οικονομικών τονίζοντας ότι «το πρόβλημα που βλέπω εγώ τώρα είναι ότι δεν ανεβαίνουν τα έσοδα». 

Ο Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, ο οποίος έχει επιμεληθεί το βιβλίο του επίτιμου της ΝΔ ανέφερε ότι «για μένα ο Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος Έλληνας πολιτικός ηγέτης μετά τον Καραμανλή». 

Ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι «ο κύριος στόχος του βιβλίου είναι να δείξει έναν διαφορετικό τρόπο χειρισμού μιας κρίσεως σοβαρής και πώς αυτά μπορούν να βοηθήσουν στο να ξεπεραστεί η σημερινή κρίση, δεν είναι στόχος μας η αυτοδικαίωση μέσω αυτού του βιβλίου». 

Καλό θα ήταν βέβαια να μην τα έλεγε αυτά ο πρώην υπουργός αλλά να άφηνε κανέναν άλλον να αποτιμήσει την πολιτική του επιτίμου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο