ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Κλείστε τις πόρτες στους φασίστες της Χρυσής Αυγής»

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Κλείστε τις πόρτες στους φασίστες της Χρυσής Αυγής»

Στα "κάγκελα" και για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκεται η ΠΟΕ-ΟΤΑ, όπως φαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Συμβούλιο, με αφορμή το συλλαλητήριο της Δευτέρας 15 Ιουλίου στο Σύνταγμα.

Σε ανακοίνωσή του το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. "εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην παρουσία βουλευτών της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής σε Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας".

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης εν όψει του παλλαϊκού συλλαητηρίου τονίζεται: "Οι νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων, ήταν ανέκαθεν εχθροί του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων. Γι’ αυτό, είναι ανεπιθύμητοι από κάθε συλλογική διαδικασία των εργαζομένων. Η Χρυσή Αυγή μισεί το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και κάθε μορφής οργάνωσης των εργαζομένων που ιστορικά εκφράζει τα συμφέροντα όλου του κόσμου της εργασίας, είτε είναι Έλληνες είτε είναι ξένοι.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τα Συλλόγους-Μέλη της να κρατήσουν τις πόρτες τους κλειστές στους φασίστες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς είναι απολύτως ανεπιθύμητοι από το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος".

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο