Αντίστροφη μέτρηση για εκκένωση της Αγίας Παρασκευής

Αντίστροφη μέτρηση για εκκένωση της Αγίας Παρασκευής

Μήνυμα προς τους απολυμένους της πρώην ΕΡΤ που παραμένουν στα studio της Αγίας Παρασκευής να απελευθερώσουν τις εγκαταστάσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης έστειλε χθες από τη Βουλή ο Παντελής Καψής.

Η κυβέρνηση επιδιώκει μία ειρηνική απεμπλοκή έστω και την τελευταία ώρα. Ωστόσο, φαίνεται ότι πλέον εξαντλείται ο χρόνος και ήδη το Μαξίμου εξετάζει τις επιλογές του καθώς πέραν των άλλων θέλει να είναι έτοιμο και για την ελληνική Προεδρία στην Ε.Ε. από 1ης Ιανουαρίου.

Προφανώς η επιλογή δεν είναι άλλη από την εκκένωση της Αγίας Παρασκευής, μετά από εισαγγελική εντολή και, προφανώς, με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων. Τυπικά υπεύθυνος να τη ζητήσει είναι ο διαχειριστής εκ μέρους του ελληνικού δημοσίου Γκίκας Μάναλης, ωστόσο είναι προφανές ότι η τελική απόφαση θα είναι πολιτική και θα ληφθεί στο ανώτατο επίπεδο.

Καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν ότι ο χρόνος εξαντλείται την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου καθώς από εκεί και πέρα θεωρείται ότι δεν θα επαρκεί ο χρόνος προκειμένου η Δημόσια Τηλεόραση να είναι έτοιμη για την Προεδρία...  

T.T

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο