Πάγκαλος: Έχει πνεύσει ο άνεμος για τα ψηφαλάκια

Πάγκαλος: Έχει πνεύσει ο άνεμος για τα ψηφαλάκια

Με το γνωστό καυστικό του ύφος σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τα περί κεντροαριστεράς, σημειώνοντας ότι «έχει πνεύσει ο άνεμος για τα ψηφαλάκια». 

Μιλώντας στο Βήμα FM, ο κ. Πάγκαλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχει πνεύσει ο άνεμος για τα ψηφαλάκια. Θα μου πείτε, τι θέλει το ΠΑΣΟΚ; Να βγάλει πλειοψηφία στη Βουλή; Όχι, αλλά να βγάλει έναν ευρωβουλευτή και για να το κάνει θέλει 4%-4,5%. 

Καταλαβαίνετε ότι η ΔΗΜΑΡ αν δεν βγάλει ούτε έναν ευρωβουλευτή -διότι από τις δηλώσεις τις τελευταίες του κ. Κουβέλη διαφαίνεται ότι η ΔΗΜΑΡ πορεύεται ανεξάρτητα από τους άλλους- αν αυτή η χωριστή και περήφανη ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη δεν πάρει έναν ευρωβουλευτή, τελείωσε».

Ταυτόχρονα, σε ερώτηση για το εάν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, ο κ. Πάγκαλος απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν όσο θα διαρκεί η ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, «επομένως όσοι μιλούν για εκλογές, από την 1η Ιανουαρίου θα το βουλώσουν».

Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η συζήτηση να ανοίξει αμέσως μετά και με δεδομένο ότι το 2015 η Βουλή καλείται να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Είναι προφανές, ας πούμε, ότι ο κ. Σημίτης κάτι θέλει από την πολιτική ζωή, διότι όπως είδατε ζωντάνεψε. Δεν νομίζω ότι θα γίνει πρωθυπουργός, αλλά Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι κάτι καλό. Μακριά είναι ο Γενάρης του 2015; Είναι και άλλοι που προσπαθούν να είναι συμπαθείς. Ο Πρόεδρος είναι κάποιος που δεν ενοχλεί κανέναν και είναι κάπως έξω από την πολιτική διαμάχη», είπε χαρακτηριστικά.
 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο