Παρέμβαση Καραμανλή ζητά ο Κώστας Κιλτίδης

Παρέμβαση Καραμανλή ζητά ο Κώστας Κιλτίδης

Παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή προκειμένου, όπως λέει, να εξασφαλιστεί η πολιτική επιβίωση της Νέας Δημοκρατίας ζητά με συνέντευξή του ο Κώστας Κιλτίδης.

«Ήρθε η ώρα, πιστεύω να παρέμβει ο Κώστας Καραμανλής ως ο μακροβιότερος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, της ναυαρχίδας πάλαι ποτέ του αστικού κόσμου και αυτός που έχει στίγμα και αναφορά ιδεολογική.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φοβάται επιτέλους η παράταξη της ελευθερίας και δημοκρατίας και πρέπει να δρα ανελεύθερα και αντιδημοκρατικά» σημειώνει το πρώην στέλεχος της κυβέρνησης Καραμανλή, προσθέτοντας ότι «αν θέλει να έχει η Νέα Δημοκρατία λόγο ύπαρξης πρέπει να μιλήσει και να τοποθετηθεί για τα θεμελιώδη γνωρίσματα της ιδεολογίας αυτής της μεγάλης παράταξης. Να αναταχθεί έστω και καθυστερημένα η ασκούμενη πολιτική από τη σημερινή κυβέρνηση».

Ο Κώστας Κιλτίδης καταλήγει πώς «όλοι έχουμε ευθύνη, και στη σημερινή συγκυρία ο Κώστας Καραμανλής, βαρύτατη». Παραμένει αμφίβολο έως απίθανο αν ο πρώην Πρωθυπουργός θα συγκινηθεί από την έκκληση Κιλτίδη.

Ωστόσο, οι πληροφορίες επιμένουν πώς, ο ίδιος ο Κώστας Κιλτίδης προετοιμάζεται να αναλάβει την ευθύνη, όπως ο ίδιος την αντιλαμβάνεται τουλάχιστον. Το μέγεθος(!) της ευθύνης, δε, είναι τέτοιο που τον θέλει ακόμη και να ηγείται ενός (ακόμη) σχήματος στο χώρο της δεξιάς...

Τ.Τ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο