Καραμανλής: Εγώ δεν δίνω γραμμή σε κανέναν!

Καραμανλής: Εγώ δεν δίνω γραμμή σε κανέναν!

Φανερά ενοχλημένος εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Καραμανλής από τις «πρωτοβουλίες» ορισμένων πρώην υπουργών ή ακόμα και πρώην στενών συνεργατών του.

«Εάν ήθελα να δώσω γραμμή κόντρα στην κυβέρνηση θα το έκανα και στην περίπτωση των ψηφιακών συχνοτήτων, αλλά όπως όλοι είδαν, ότι είχα να πράξω το έπραξα μόνος μου» φέρεται να είπε ο πρώην πρωθυπουργός σε στενούς του συνεργάτες σε συνάντηση που είχε μαζί τους σήμερα το πρωί.

Αξιόπιστη πηγή αναφερόμενη στο θέμα επεσήμανε ότι «συνεχιζόμενη όχληση στην κυβέρνηση την οποία προκαλούν οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως "καραμανλικοί" ουδεμία σχέση έχει με τις απόψεις του Κώστα Καραμανλή. Γιατί ο πρώην Πρωθυπουργός δεν δίνει γραμμή σε κανέναν!».

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι στην συνάντηση που είχε ο πρώην πρωθυπουργός με την κ. Μπακογιάννη της είχε ξεκαθαρίσει ότι «ο Αντώνης Σαμαράς είναι η μόνη λύση αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο ελληνικός λαός».

Παράλληλα ο κ. Καραμανλής εξέφρασε σε αρκετούς εκ των επισκεπτών στο πολιτικό του γραφείο ότι «ο Πρωθυπουργός πασχίζει για πολιτική σταθερότητα. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα.»

Τ.Χ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο