Απίστευτο: Ο Μιχάλης Λιάπης «ανέστησε» μέχρι και τη θεία του!

Απίστευτο: Ο Μιχάλης Λιάπης «ανέστησε» μέχρι και τη θεία του!

Δεν έχει τέλος ο σάλος που προκλήθηκε με το σαλέ του Μιχάλη Λιάπη στο Καρπενήσι, καθώς πέραν των καταγγελιών περί κλοπής ρεύματος, καθώς όπως φαίνεται,  ο πρώην υπουργός ανέστησε τη νεκρή εδώ και δέκα χρόνια θεία του, η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη για την επιδότηση με την οποία ανακαινίστηκε το σαλέ στην Ευρυτανία, βγάζοντας δημόσια ανακοίνωση!

Υπενθυμίζεται ότι  όταν ξέσπασε ο σάλος με τον υποτιθέμενο ξενώνα στο Καρπενήσι, η Βασιλική Λιάπη εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρου της να δηλώνει ότι μόνο η ίδια και ουδείς άλλος ασχολήθηκε με την επίμαχη επιδότηση των 10 εκατομμυρίων, αθωώνοντας πλήρως τον πρώην υπουργό.

Το πώς η θανούσα έδωσε εντολή στον δικηγόρο να εκδώσει την ανακοίνωση, παραμένει άγνωστο! Όπως άγνωστο παραμένει, σύμφωνα με όσα είπε ο εκπρόσωπός της, δικηγόρος Παναγιώτης Γεωργακόπουλος στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το αν ζούσε το 2002, οπότε και -κατά τα χαρτιά- ζήτησε να ανακληθεί το σήμα του ΕΟΤ για το σαλέ – ξενώνα.

Συγκεκριμένα, σε διάλογο του με την εφημερίδα αναφέρονται τα εξής:

«- Μπορούμε να μιλήσουμε μαζί με την κυρία Βασιλική Λιάπη;

- Έχει πεθάνει ρε παιδιά, έχει πεθάνει εδώ και δέκα χρόνια. Δεν υπάρχει πια!

- Και ποιός σας εξουσιοδότησε να βγάλετε την ανακοίνωση;

- Τι ποιός με εξουσιοδότησε; Δεν ξέρετε ποιοι είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι; Θέλει πολλή φιλοσοφία για να το καταλάβετε; “Ρε Παναγιώτη, πες τα εσύ, αφού ξέρεις τι έγινε”, μου είπαν (σ.σ. εννοεί τους αδερφούς Λιάπη).

- Το 2002, τότε που η Βασιλική Λιάπη φέρεται να ζητά την ανάκληση του σήματος του ΕΟΤ και τη διαγραφή από τα μητρώα, ζούσε ή είχε πεθάνει;

- Μπορεί να ζούσε, μπορεί και να είχε πεθάνει, δεν θυμάμαι. Θα σας γελάσω!

- Υπήρξατε προσωπικός δικηγόρος της οικογένειας;

- Προσωπικός φίλος! Και δουλειές του συζύγου της έκανα και δουλειές των παιδιών, τα πάντα».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο