Η διαμαρτυρία του Παπαδημούλη στον Παπαδάκη (Βίντεο)

Για διαφορετική μεταχείριση του ΣΥΡΙΖΑ από τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Στη διάρκεια της εκπομπής του κ. Παπαδάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι ο κ. Παπαδάκης έχει μία μειωμένη ικανότητα να ακούει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή δεν είστε ο μόνος που έχει υψηλό IQ, έχουν και οι τηλεθεατές σας, νομίζω ότι καταλαβαίνουν μία διαφορετική μεταχείριση», είπε συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημούλης.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου, ο οποίος διερωτήθηκε: «Είδατε σήμερα μία διαφορετική μεταχείριση;».

Ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε: «Στο θέμα των αγροτών ξεκινήσατε ότι δεν λέμε τίποτα, δεν έχουμε προτάσεις. Προσπαθούσατε να περάσετε αυτή την ιδέα. Δεν είναι ακριβές».

Ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε τότε ότι δεν έχει φανεί τόσο μαχητική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το θέμα έναντι άλλων κομμάτων, σε αντίθεση με άλλους τομείς.

Τελικά το «επεισόδιο» έληξε εκεί και δεν πήρε έκταση. Μάλιστα κλείνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Παπαδημούλης έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο για τα επίθετα τους. «Εσύ Παπαδάκης, εγώ Παπαδημούλης αλλά κανείς δεν είναι Πάπας» ανέφερε...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο