Κυριάκος Πιερρακάκης... Σε αυτόν θα ήθελε να παραδώσει ο Βενιζέλος το ΠΑΣΟΚ

Κυριάκος Πιερρακάκης... Σε αυτόν θα ήθελε να παραδώσει ο Βενιζέλος το ΠΑΣΟΚ

Είναι 31 χρόνων. Σε άλλες συνθήκες θα ήταν το πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Ο Κυριάκος Πιερρακάκης είναι ένας νέος με πολύ καλές σπουδές και έχει εκλεγεί στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. 

Είναι από τους στενούς συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Όμως ο κος Πιερρακάκης βρέθηκε στο ΠΑΣΟΚ τη λάθος στιγμή. Ο κος Πιερρακάκης ,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ποιού ΠΑΣΟΚ; Αν το ΠΑΣΟΚ καταγράψει και στις κάλπες, τα νούμερα που καταγράφει στις δημοσκοπήσεις τότε θα καταπιεί ανθρώπους σαν τον κύριο Πιερρακάκη που έχουν πολλά να δώσουν στην πολιτική ζωή. 

Εκείνοι που γνωρίζουν υποστηρίζουν , πως αν θα μπορούσε ο κος Βενιζέλος να δώσει χρίσμα θα το έδινε στον Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος έχει επιφορτιστεί και με το δύσκολο έργο να φέρνει στο κόμμα νέα πρόσωπα. 

Ο ίδιος είναι Υπ. Διδάκτορας Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και απόφοιτος του JFK School of Government του Harvard, του Engineering Systems Division του ΜΙΤ και κατέχει πτυχίο πληροφορικής.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο