Ο Παπανδρέου λέει μην ψηφίζετε - Μην είστε υποψήφιοι με την Ελιά

Ο Παπανδρέου λέει μην ψηφίζετε - Μην είστε υποψήφιοι με την Ελιά

Ο Γιώργος Παπανδρέου «χτύπησε» και «χτύπησε» για τα καλά. Η ανακοίνωση που έβγαλε το γραφείο του ,λίγο μετά την επικοινωνία που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι η ανακοίνωση του τέλους στις όποιες σχέσεις διατηρούσαν οι δυο τους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ,ουσιαστικά λεει στα στελέχη που του έχουν απομείνει στον Πασοκικό μηχανισμό να μην είναι υποψήφιοι με την Ελιά.

Ο πρώην πρωθυπουργός δε θέλει σε καμία περίπτωση απ ότι λένε άνθρωποι οι οποίοι συνομιλούν μαζί του , να νομιμοποιήσει τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και σίγουρα όχι με αυτόν τον τρόπο.

Ο κ.  Παπανδρέου ,εκτός όλων των άλλων φαίνεται πως δεν επιθυμεί ούτε φωτογραφία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αντιθέτως στελέχη που βρέθηκαν πολύ κοντά στον πρώην πρωθυπουργό , είναι τώρα στη ΔΗΜΑΡ και προσπαθούν από εκεί να συστήσουν τον τρίτο πόλο.

Η μάχη θα δοθεί το βράδυ των ευρωεκλογών οπότε το ΠΑΣΟΚ θα έχει καταγράψει , όπως όλα δείχνουν , εκλογική συντριβή.

Από τους σχεδιασμούς όλων όμως λείπει ένα βασικό κομμάτι του πάζλ και αυτό δεν είναι άλλο από τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Είναι σίγουρο πως ο κος Βενιζέλος δε θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά σε ό,τι γίνει.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σίγουρα δε θα καθίσει να χρεωθεί τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και στο συρτάρι του υπάρχει και το πόρισμα για τα οικονομικά του κόμματος.

Ο.Α.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο