Λαδόκολλα και κοκκινέλι για τη Μέρκελ

Λαδόκολλα και κοκκινέλι για τη Μέρκελ

Κατσικάκι στη λαδόκολλα και κρασί κόκκινο χύμα προτίμησε η γερμανίδα Καγκελάριος.

Στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν της ο Έλληνας πρωθυπουργός στην ταβέρνα «Στροφή», στην Ακρόπολη, η Άνγκελα Μέρκελ εντυπωσίασε με τις γνώσεις της για την ελληνική κουζίνα.

Στο μενού υπήρχαν επίσης μοσχαράκι κοκκινιστό και κρασάτος κόκκορας, ενώ για σαλάτα η κ.Μέρκελ προτίμησε καπνιστή μελιτζάνα.

Για επιδόρπιο, σύμφωνα με το «Βήμα», επελέγη καρυδόπιτα με παγωτό.

Μετά το δείπνο η Άνγκελα Μέρκελ σηκώθηκε από το τραπέζι και πήγε στην κουζίνα για να δώσει αυτοπροσώπως τα συγχαρητήριά της στο σεφ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο