Αντιδήμαρχος του Μιχαλολιάκου τον καταγγέλλει για κλίμα τρομοκρατίας

Αντιδήμαρχος του Μιχαλολιάκου τον καταγγέλλει για κλίμα τρομοκρατίας

 Σε σοβαρές καταγγελίες κατά του απερχόμενου Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου προχώρησε ο αντιδήμαρχος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων και Γενικός Γραμματέας του Ο.Π.Α.Ν Νίκος Αμοργιανός, έπειτα και από τα γεγονότα που συνέβησαν μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Ο κ. Αμοργιανός κατηγορεί τον απερχόμενο δήμαρχο ότι προσπαθεί να «θέσει διαχωριστικές γραμμές και να δημιουργήσει καθεστώς τρομοκρατίας ενόψει του δεύτερου γύρου».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Αμοργιανού:

«Τα τελευταία γεγονότα στον Πειραιά, με την προσπάθεια του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου να θέσει διαχωριστικές γραμμές στην πόλη μας και να δημιουργήσει καθεστώς τρομοκρατίας ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, είναι μακριά από τις πολιτική μου σκέψη και την αισθητική μου. Ως άνθρωπος του Πολιτισμού, αλλά κυρίως ως εν ενεργεία αντιδήμαρχος, δεν ήταν δυνατό να μείνω αδιάφορος μπροστά σε δηλώσεις και πρακτικές που υπονομεύουν το ίδιο το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, αφού είναι κοινώς αποδεκτό, πως από την πλευρά του κ. Μιχαλολιάκου, αγνοείται καταφανέστατα η ετυμηγορία του πειραϊκού λαού την περασμένη Κυριακή».  

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο