Πιπιλή: Δεν φταίει ο Στουρνάρας - Κοροϊδέψαμε με το μέρισμα

Πιπιλή: Δεν φταίει ο Στουρνάρας - Κοροϊδέψαμε με το μέρισμα

Σκληρή κριτική σε όσους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τάσσονται εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, άσκησε η Φωτεινή Πιπιλή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον «ΒΗΜΑ FM», δήλωσε ότι αν δεν υπήρχε ο «ψύχραιμος» Γιάννης Στουρνάρας στο όραμα να ορθοποδήσει και να μην καταστραφεί η χώρα, δεν θα υπήρχαν αυτά τα αποτελέσματα από τη σκληρή πολιτική που εφαρμόστηκε.

«Ξέρω ότι σκίσαμε τον κόσμο» τόνισε η κ. Πιπιλή, η οποία εκτίμησε πως η ισορροπία κρατήθηκε στο γεγονός πως ο κ. Στουρνάρας «δεν επηρεαζόταν από αυτή την τραγωδία που είχε πλήξει μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας».

Η κ. Πιπιλή χαρακτήρισε μάλιστα τον υπουργό Οικονομικών, ως ένα «πάρα πολύ σημαντικό πρόσωπο και για την πολιτική του μέλλοντος» η οποία όπως είπε θα χαρακτηρίζεται από στέρεες τεχνοκρατικές βάσεις και όχι λαϊκισμό.

Χαρακτήρισε μάλιστα «ντροπή» βουλευτές της Ν.Δ. να ισχυρίζονται ότι έφταιγε ο κ. Στουρνάρας και όχι οι ίδιοι που ψήφισαν «σκληρά» νομοσχέδια.

«Δεν εμπλέκομαι περαιτέρω. Θεωρώ ότι βοήθησε πάρα πολύ τη χώρα και με ενοχλεί γιατί δεν αποφασίζει ο υπουργός Οικονομικών την πολιτική, την αποφασίζει ο πρωθυπουργός, το κυβερνητικό σχήμα και οι βουλευτές», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Πιπιλή.

Παράλληλα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενη στο κοινωνικό μέρισμα είπε: «Εντάξει, κοροϊδέψαμε με το επίδομα» και ζήτησε να γίνει πιο τακτικό.

Ξεκαθάρισε επίσης, πως δεν την ενδιαφέρει, ούτε την ενδιέφερε ποτέ να συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα.

Ντ. Μ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο