Η αποκάλυψη Γεωργιάδη για τον Χατζηδάκη

Η αποκάλυψη Γεωργιάδη για τον Χατζηδάκη

Και ο ίδιος ο τέως υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης γνώριζε ότι θα αποτύγχανε η ρύθμιση για το γάλα, σύμφωνα με τον τέως υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Μιλώντας στον Real Fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σχολίασε για τους λόγους που οι αλλαγές στην αγορά του γάλακτος, απέτυχαν και δεν έφεραν τις μειώσεις των τιμών που η κυβέρνηση υποσχόταν, πως η ρύθμιση που τελικά ψηφίστηκε πριν από λίγους μήνες από τη Βουλή, «έτσι όπως ψηφίστηκε ήταν γνωστό ότι θα αποτύγχανε». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο γνώριζε και ο ίδιος ο τότε υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. 

«Θα θυμάστε εκείνη τη μέρα που ψηφιζόταν το πολυνομοσχέδιο. Τότε καθόμουν στα υπουργικά έδρανα καθώς ως υπουργός Υγείας είχα πολλά άρθρα στο πολυνομοσχέδιο. Και ο τότε υπουργός Ανάπτυξης ο Κωστής Χατζηδάκης μου είπε ότι έτσι όπως περνά τελικά η ρύθμιση για το γάλα δεν θα έφερνε αποτελέσματα, καθώς δεν ήταν αυτό που ζητούσε ο ΟΟΣΑ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. 

Σημείωσε στη συνέχεια ότι είναι άδικο να λέγεται ότι απέτυχε η ρύθμιση του ΟΟΣΑ για το γάλα γιατί δεν ήταν αυτή που ψηφίστηκε, εξαιτίας των αντιδράσεων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναγνώρισε ουσιαστικά ότι η Βουλή υπό το βάρος των πιέσεων ψήφισε μια κρίσιμη για την εκταμίευση της δόσης ρύθμιση χωρίς να υπάρξει όφελος για τον πολίτη αλλά και υιοθέτηση των όσων επιθυμούσαν οι δανειστές.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο