Στο ΠΑΣΟΚ ψάχνουν την κεντροαριστερά

Στο ΠΑΣΟΚ ψάχνουν την κεντροαριστερά

Στη Χαριλάου Τρικούπη ονειρεύονται την κεντροαριστερά ακόμη. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρακολουθούν και αναλύουν με μεγάλη προσοχή τις κινήσεις που γίνονται στο χώρο. Η αποχώρηση Λυκούδη έχει μπει στο μικροσκόπιο και κυρίως γίνεται προσπάθεια να προβλέψουν τις επόμενες ενέργειες του πρώην γραμματέα της ΔΗΜΑΡ. 

Ο κος Λυκούδης θα ήταν ευπρόσδεκτος στο νέο σχήμα που προετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σε ηγετικό ρόλο. Η προσχώρηση Λυκούδη στη Δημοκρατική Παράταξη θα έδινε και άλλοθι στο ΠΑΣΟΚ καθώς πολλοί του καταλογίζουν πως πάει να κάνει τη Δημοκρατική Παράταξη μόνο με επαναπροσέγγιση παλαιών στελεχών του, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Ηλίας Μόσιαλος

Την ίδια ώρα στελέχη που πρόσκεινται στον Ευάγγελο Βενιζέλο προσπαθούν να μάθουν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου. Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι πιστεύουν πως ο Γιώργος Παπανδρέου έχει εγκλωβιστεί στα όσα έγιναν στο Ζάππειο. Ακόμη και παπανδρεϊκοί στάθηκαν απέναντι από τους κλακαδόρους του Ζαππείου καθώς το θέαμα δεν ευχαρίστησε κανέναν. Για κάποιους είναι σαφές πως ο Γιώργος Παπανδρέου κάτι θα επιχειρήσει χωρίς να είναι σαφές τι. Κάποια δημοσιεύματα ,περί ίδρυσης κόμματος απο τον Παπανδρέου θορύβησαν την Χαριλάου Τρικούπη. 

Η πλευρά Παπανδρέου δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει για όσα ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για τον πρώην πρωθυπουργό. 

Η μη αντίδραση έχει προκαλέσει έκπληξη καθώς ο κος Βενιζέλος είπε πολλά και σκληρά ,οπότε κάποιοι είναι με τα αφτιά ανοιχτά και περιμένουν την έστω και ετεροχρονισμένη απάντηση Παπανδρέου. 

O.A

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο