Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Ο Παπανδρέου στήριξε ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Ο Παπανδρέου στήριξε ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές

Από δυο χωριά χωριάτες έχουν γίνει στο ΠΑΣΟΚ Βενιζελικοί και Παπανδρεϊκοί και φαίνεται πως δεν θα μπορέσουν να μονιάσουν ξανά. 

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra είπε πως «ο Παπανδρέου στις ευρωεκλογές δεν στήριξε το ΠΑΣΟΚ , αλλά τη Δημοκρατική Αριστερά, γεγονός που αποδεικνύεται και από τη στήριξη στην πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά η οποία στις ευρωεκλογές συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ». 

Αυτή η δήλωση αποτυπώνει το κλίμα εντός του ΠΑΣΟΚ κλίμα που καλλιεργήθηκε ήδη από το Σεπτέμβριο, όταν οπαδοί του Γιώργου Παπανδρέου φώναζαν προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο «Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά» και δύο ημέρες αργότερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος είπε «είμαστε με εκείνους που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ μέσα στο παραβάν» δηλαδή εμμέσως κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό πως ψήφισε ΔΗΜΑΡ.

Η κατάσταση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ δε χωράει σχολιασμό καθώς όπως κινούνται τα στελέχη μιλάμε ήδη για δύο κόμματα άσχετα, αν και κανένας δεν το παραδέχεται. 

ΟΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο