Επίθεση Λιάνη σε Παπανδρέου: Σταμάτα να καπηλεύεσαι τον Ανδρέα- Είσαι αποστάτης

Επίθεση Λιάνη σε Παπανδρέου: Σταμάτα να καπηλεύεσαι τον Ανδρέα- Είσαι αποστάτης

Γράφει η Αναστασία Γαλάνη

​Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου για τα σενάρια περί ίδρυσης νέου κόμματος εξαπολύει η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου με δηλώσεις της.

Ο πρώην πρωθυπουργός άφησε πρόσφατα ανοιχτό το ενδεχόμενο να ιδρύσει νέο κόμμα προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις αλλά και το μένος της κυρίας Λιάνη η οποία προχώρησε σε σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον κ. Παπανδρέου.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου να θέλει να κάνει νέο κόμμα με την φωτογραφία του Ανδρέα πίσω και εξίσταμαι. Μια φορά εξαπατήθηκε ο ελληνικός λάος (σσ. το 2009 με το λεφτά υπάρχουν), να μην γίνει και δεύτερη. Ας σταματήσει η πολιτική καπήλευση του Ανδρέα Παπανδρέου» δήλωσε η κυρία Λιάνη στο Newpost.

Η κυρία Λιάνη επίσης επιμένει στην τοποθέτησή της ότι «αυτοί που μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ σε μισητό, αντεθνικό, νεοφιλελεύθερο κόμμα σχεδιάζουν υποκατάστατό του. Καλώ όλους όσους εμπνέονται από τις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη να διαχωρίσουν τη θέση τους ξεκάθαρα, από όσους προσβάλλουν τη μνήμη και την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα. Κυρίως από τον ιδεολογικό αποστάτη, υιό του Γιώργο».

Τις συγκεκριμένες απόψεις αλλά και έντονο παρασκήνιο και στιγμιότυπα από την πολιτική κατά την θητεία του Ανδρέα Παπανδρέου και όχι μόνο παραθέτει και στο βιβλίο που ετοιμάζει και αναμένεται να είναι άκρως πολιτικό, όπως σημειώνεται.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο